timisoara coventry 

Transport autocar Timisoara - Coventry

Cursele de transport international pe care le organizam saptamanal includ si transport autocar Timisoara catre Coventry, unul dintre cele mai linistite orase din Anglia. Faptul ca aveti de parcurs aproape 2400 de kilometri nu trebuie sa va ingrijoreze deoarece transportul se face cu autocare si microbuze confortabile, conduse de soferi experimentati. Pentru Ester Tours este important ca serviciul de transport autocar Timisoara catre Coventry sa se realizeze fara incidente neplacute. Din acest motiv ne transportam pasagerii cu autocare Setra, Mercedes sau Scania Irizar,  dotate corespunzator parcurgerii drumurilor lungi, dar si cu microbuze bine echipate care pot transporta pasagerii chiar la adresa dorita.

Transport persoane Timisoara - Coventry

 In autocarele care asigura serviciul de transport persoane Timisoara catre Coventry nu va poate fi frig iarna si nici cald vara, deoarece sunt climatizate si dotate cu jeturi de ventilatie. In aceste mijloace de transport de ultima generatie, va puteti odihni pe scaunele prevazute cu cotiera,  masuta si suport picioare - acestea sunt si rabatabile pentru a se putea dormi pe ele. De asemenea, nu va veti plictisi deoarece autocarele sunt dotate cu monitoare LCD, dvd-player, microfon pentru ghid. Optati pentru transport persoane Timisoara catre Coventry cu Ester Tours si veti ajunge cu bine la destinatia dorita!

Curse autocar Timisoara - Coventry 

Curse autocar Timisoara  catre Coventry sunt disponibile saptamanal, in zilele de Luni, Miercuri si Vineri. Imbarcarea se face din parcarea de masini situata intre localitatile Remetea si Izvin, pe soseaua Timisoara - Lugoj, la ora 13. Pentru mai multe informatii cu privire la curse autocar Timisoara  catre Coventry, nu ezitati sa ne contactati!

Bilete autocar Timisoara - Coventry 

Puteti achizitiona bilete autocar Timisoara  catre Coventry  la pretul de 100 Euro/persoana. In costul achizitionarii de bilete autocar Timisoara  catre Coventry  intra si transportul unui bagaj de 40 kg la cala.

timisoara coventry anglia autocar

germania autocar