timisoara dover 

Transport autocar Timisoara - Dover

Organizam curse de transport autocar Timisoara la Dover in cele mai bune conditii pentru persoanele care aleg sa calatoreasca cu noi. Pasagerii nostri calatoresc in autocare si microbuze moderne, climatizate si utilate corespunzator unor calatorii lungi. Serviciul de transport autocar Timisoara la Dover este asigurat de autocare Setra, Mercedes, Scania Irizar etc, dotate cu echipament si facilitati care respecta cele mai înalte cerinte si sunt conduse de soferi cu experienta, capabili sa va transporte la destinatia dorita in cele mai bune conditii.  Pe de alta parte, regularitatea cu care organizam curse saptamanale si pretul biletelor de calatorie ne recomanda in randul celor mai buni.

Transport persoane Timisoara – Dover

Indiferent de motivul pentru care doriti sa calatoriti din orasul parcurilor catre cochetul oras anglican, serviciul de transport persoane Timisoara la Dover pe care noi il organizam nu va va dezamagi. Veti parcurge aproximativ 1900 de kilometri in cele mai bune conditii care va vor convinge ca varianta de transport persoane Timisoara la Dover cu firma noastra este cea de care aveti nevoie.

Curse autocar Timisoara – Dover

Cu plecare din Timisoara se organizeaza saptamanal curse de transport persoane la Dover. Oferim curse autocar Timisoara catre Dover in fiecare zi de Luni, Miercuri si Vineri din saptamana. Plecarea se face din parcarea de masini situata intre localitatile Remetea si Izvin, pe soseaua Timisoara-Lugoj. Ora la care cursele autocar Timisoara – Dover pleaca din parcare este 13. Pentru rezervarea unei calatorii nu ezitati sa ne contactati!

Bilete autocar Timisoara – Dover

Achizitionand bilete autocar Timisoara catre Dover, veti plati 100 Euro/ persoana. Aveti in vedere ca este mai ieftini sa achizitionati un bilet dus-intors. De asemenea, la achizitionarea de bilete autocar Timisoara catre Dover primesc reduceri copiii de 2-12 ani si adultii care calatoresc in grupuri mai mari de 5 persoane. Pentru copiii de pana la 2 ani, calatoria este absolut gratuita!

timisoara dover anglia autocar

germania autocar