timisoara liverpool 

Transport autocar Timisoara - Liverpool

Cautati transport autocar Timisoara catre Liverpool si va doriti siguranta, confort si un pret acceptabil. Compania noastra va poate asigura aceste criterii! Indiferent de motivul pentru care doriti sa ajungeti in Liverpool, un oras deosebit de frumos trebuie sa ajungeti cu o stare de spirit buna. Iar cu un transport autocar sau microbuz confortabil si sigur nu puteti ajunge altfel. Achizitionand bilete de transport autocar Timisoara catre Liverpool, visul dumneavoastra este mai aproape de realizare, fie ca mergeti sa munciti in acest oras, fie ca mergeti doar sa il vizitati! Nici avionul si nici un automobil nu va ofera conditiile de transport pe care le poate oferi un autocar sau un microbuz.

Transport persoane Timisoara - Liverpool 

Autocarele si microbuzele care asigura serviciul de transport persoane Timisoara catre Liverpool au fost dotate pentru a asigura confort si siguranta. Se calatoreste cu autocare Setra, Mercedes sau Scania Irizar, dotate cu aer conditionat, toaleta ecologica, televizoare, scaune reglabile si rabatabile etc. Asiguram transport persoane Timisoara catre Liverpool de mai multe ori pe saptamana, astfel incat fiecare dintre dvs sa poata alege ziua potrivita.

Curse autocar Timisoara - Liverpool 

Imbarcarile in curse autocar Timisoara catre Liverpool se face in zilele de Luni, Miercuri si Vineri din parcarea de masini situata intre localitatile Remetea si Izvin, pe soseaua Timisoara - Lugoj, la ora 13. Faceti rezervari din timp pentru oricare dintre cele 3 curse autocar Timisoara catre Liverpool si veti beneficia de conditii de calatorie excelente.

Bilete autocar Timisoara - Liverpool 

De la noi puteti achizitiona bilete autocar Timisoara catre Liverpool la un pret de 130 Euro/persoana.  Se primesc  reduceri pentru grupuri de peste 5 persoane, dar si pentru copiii cu varste de 2 - 12 ani. Pentru copiii de pana in 2 ani nu se achizitioneaza bilet, micutii pot fi tinuti in brate de insotitori. Achizitionand bilete autocar Timisoara catre Liverpool puteti transporta un bagaj de 40 kg, in cala.

timisoara liverpool anglia autocar

germania autocar