timisoara luton 

Transport autocar Timisoara - Luton


Luton este un oras din Anglia, situat la putin peste 2000 kilometri de Timisoara. Aveti nevoie de transport autocar Timisoara catre Luton? Compania Ester Tours va poate asigura cateva curse de transport international saptamanal, care sa va asigure aceasta distanta. Asiguram in mod regulat cateva zeci de curse de transport catre numeroase orase din Anglia, iar transport autocar Timisoara catre Luton face parte dintre acestea.

Transport persoane Timisoara – Luton

Serviciul de transport persoane Timisoara catre Luton este asigurat in conditiile cele mai bune. Soferii care duc pasageriile la destinatiile dorite sunt experimentati si capabili sa sofeze fara incidente neplacute,  Se calatoreste in autocare Setra, Mercedes sau Scania Irizar,  climatizate si dotate cu jeturi de ventilatie si diuze directionale, cu monitoare LCD, dvd-player, microfon pentru ghid, toaleta si chiuveta, scaune prevazute cu cotiera,  masuta si suport picioare, rabatabile pentru dormit. Este important ca dumneavoastra sa fiti multumiti de serviciile pe care le oferim pentru transport persoane Timisoara catre Luton, pentru a reveni la noi ori de cate ori va propuneti sa calatoriti in afara granitelor tarii.

Curse autocar Timisoara – Luton

Pentru rezervari la curse autocar Timisoara catre Luton asteptam sa ne contactati. Pentru imbarcare va trebui sa fiti prezenti in parcarea de masini situata intre localitatile Remetea si Izvin, pe soseaua Timisoara - Lugoj, la ora 13, in zilele de Luni, Miercuri si Vineri.  Optand pentru cursele autocar Timisoara catre Londra organizate de compania noastra va veti bucura de parcurgerea acestui traseu in siguranta, bucurandu-va la vederea unor locuri frumoase prin care veti trece.

Bilete autocar Timisoara – Luton

Puteti achizitiona bilete autocar Timisoara catre Luton la pretul de 100 Euro/persoana. Pentru un bagajul ce va fi depozitat la cala nu trebuie sa platiti un cost suplimentar. Acest bagaj nu trebuie sa depaseasca insa o cantitate de 40 kilograme. La achizitionarea de bilete autocar Timisoara catre Luton primesc reduceri copiii de 2-12 ani si grupurile mai mari de 5 persoane.

timisoara luton anglia autocar

germania autocar