timisoara manchester 

Transport autocar Timisoara - Manchester

Ester Tours pune la dispozitia dumneavoastra curse de transport international catre numeroase orase
din afara granitelor tarii. Dintre acestea face parte si cea de transport autocar Timisoara catre Manchester, o cursa organizata de trei ori pe saptamana la preturi ce nu creaza probleme niciunui buzunar. Cursele de  transport autocar Timisoara catre Manchester, sunt organizate cu masini bine echipate pentru drumuri lungi pentru ca pasagerii sa nu simta oboseala si stresul calatoriei. Atat autocarele cat si microbuzele cu care se realizeaza cursele de transport international sunt conduse de soferi cu experienta, capabili sa ajunga la destinatie fara evenimente neplacute.

Transport persoane Timisoara - Manchester

Serviciul de transport persoane Timisoara catre Manchester este realizat de microbuze de 8 locuri pentru pasageri, care va pot duce chiar la adresa dorita. Acest serviciu de transport persoane Timisoara catre Manchester este realizat si cu autocare moderne dotate cu aer conditonat, sistem audio video, toaleta, scaune rabatabile.

Curse autocar Timisoara - Manchester

Imbarcarea in curse autocar Timisoara catre Manchester se face in zilele de Luni, Miercuri si Vineri din parcarea de masini situata intre localitatile Remetea si Izvin, pe soseaua Timisoara - Lugoj, la ora 13. Pasagerii nostri pot face rezervare la oricare dintre cele trei curse autocar Timisoara catre Manchester, in functie de ziua de calatorie pe care o doresc.

Bilete autocar Timisoara - Manchester

Puteti sa achizitionati bilete autocar Timisoara catre Manchester la pretul de 120 Euro/persoana. Pentru copiiii de pana la 2 ani nu este necesar sa achizitionati bilet, il puteti tine in brate si nu veti plati nimic in plus fata de biletul dvs. Reduceri la achizitionarea de bilete autocar Timisoara catre Manchester primesc copiii cu varste intre 2 si 12 ani si grupurile mai mari de 5 persoane. De asemenea, in costul biletului achizitionat veti putea transporta la cala, 40 kg bagaj,

timisoara manchester anglia autocar

germania autocar