timisoara northampton  

Transport autocar Timisoara - Northampton

Oferim saptamanal curse de transport international catre zeci de orase din afara tarii. Aceste curse includ si transport autocar Timisoara catre Northampton, un oras situat la aproximativ 130 km de Londra, in care traiesc si lucreaza multi romani. Suntem constienti de nevoile pe care clientii nostri le au atunci cand calatoresc pe distante mari, si facem tot posibilul ca acestia sa se simta confortabil si sa ajunga in siguranta la destinatia dorita. Din acest motiv organizam transport autocar Timisoara catre Northampton cu masini de ultima generatie, dotate corespunzator distantelor lungi.

Transport persoane Timisoara – Northampton

Asiguram serviciul de transport persoane Timisoara catre Northampton cu autocare Setra, Mercedes sau Scania Irizar,  climatizate si dotate cu jeturi de ventilatie si diuze directionale, cu monitoare LCD, dvd-player, microfon pentru ghid, toaleta si chiuveta, scaune prevazute cu cotiera,  masuta si suport picioare, rabatabile pentru dormit. De asemenea, asiguram transport persoane Timisoara catre Northampton si cu microbuze, la fel de bine pregatite sa transporte pasagerii confortabil, chiar la adresa dorita.

Curse autocar Timisoara – Northampton

Imbarcarea pentru curse autocar Timisoara catre Northampton se face in din parcarea de masini situata intre localitatile Remetea si Izvin, pe soseaua Timisoara - Lugoj, la ora 13, in zilele de Luni, Miercuri si Vineri. De ce ati alege curse autocar Timisoara catre Northampton? Pentru ca in comparatie cu o calatorie cu avionul sau un automobil, cursele de transport cu microbuzul sau autocarul, pe langa faptul ca sunt sigure, sunt mult mai ieftine.

Bilete autocar Timisoara – Northampton

Puteti achizitiona bilete autocar Timisoara  catre Northampton la pretul de 100 Euro/persoana. De asemenea, in costul achizitionarii de bilete autocar Timisoara  catre Northampton intra si transportul unui bagaj de 40 kg la cala. Pentru mai multe informatii cu privire la cursele de transport pe care le oferim, nu ezitati sa ne contactati!

timisoara northampton  anglia autocar

germania autocar