Bucuresti Deggendorf

Transport persoane Bucuresti Deggendorf, Germania


Doriti Informatii  transport persoane Bucuresti Deggendorf, Germania ? Apeleaza la firma noastra de transport international  persoane Bucuresti Germania ,Ester Tours. Va oferim plecari saptamanale Bucuresti Deggendorf .

Curse  autocar Bucuresti Deggendorf,Germania cu microbuze si autocare ultramoderne  Mercedes, Setra de 3 si 4 stele direct din Bucuresti Deggendorf .Plecarea Bucuresti  Deggendorf , Germania  se efectueaza la ora 03:00-05:00 gara din Bucuresti, Gara, MARTI, JOI ,VINERI si SAMBATA  .

 Va punem la dispozitie cursa de autocar Bucuresti  Deggendorf Germania  in statii fixe precum gara sau  autogara din Deggendorf.

Am deschis o cursa transport cu autocarul  Bucuresti Deggendorf, Germania cu  plecare  in ziua de Sambata  din Bucuresti.

Super Oferta  la  biletele   de autocar Bucuresti Deggendorf la preturi avantajoase pentru ambele curse de autocar  Bucuresti Germania Deggendorf Bucuresti .

Plecarea Deggendorf – Bucuresti se efectueaza in zilele de Luni, Miercuri, Vineri si Sambata.

Conditii Transport persoane Bucuresti Deggendorf 

Pasagerii nostrii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Romania si a celorlalte state prin care calatoresc, prevederile vamale, financiare si administrative, referitoare la persoana sa sau la bagajele sale. 
- Biletul de transport persoane Bucuresti  Deggendorf achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane. 
- Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul .
- Valabilitatea biletelor de transport persoane Bucuresti Deggendorf dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet . 
- Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele. 
- Fiecare calator pe ruta Bucuresti Deggendorf Germania are dreptul la trei bagaje maxim  75  Kg.
- Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.


 Optati pentru a rezerva bilet autocar pe ruta Bucuresti   Deggendorf,  Germania, rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de Rezervari si te contactam noi indiferent ca esti in Bucuresti sau in Germania !

Informatii suplimentare :
1. Cursa de autocar si microbuz direct la adresa de destinatie dorita din Germania.
2. Limita de bagaj inclus doua genti maxim 40 kg.
3. O masa calda inclusa, cafea.
4. Plecari zilnice din Romania Luni, Miercuri,Vineri, Sambata.
5. Autocarele si microbuzele sunt dotate cu aer conditionat, sistem audio
video , toaleta, scaune rabatabile .
6. Pretul unui bilet de autocar porneste de la 120 Euro.
7. Copii inte 2 si 10 ani au 10 Euro reducere din pretul biletului .


germania autocar

germania autocar