Transport persoane Caransebes Deggendorf, Germania


Doriti Informatii  transport persoane Caransebes Deggendorf , Germania ? Apeleaza la firma noastra de transport international  persoane Caransebes Deggendorf, Ester Tours. Va oferim plecari saptamanale Caransebes Deggendorf .

Curse  autocar Caransebes Deggendorf, Germania cu microbuze si autocare ultramoderne  Mercedes, Setra de 3 si 4 stele direct din Caransebes Deggendorf .Plecarea Caransebes Deggendorf, Germania  se efectueaza la ora 10:30 cu plecare din Caransebes, Gara in zilele de MARTI, JOI ,VINERI si SAMBATA  .

 Va punem la dispozitie cursa de autocar Caransebes Deggendorf Germania in statii fixe precum gara sau  autogara din Deggendorf.

Curse autocar Caransebes Deggendorf


Am deschis o cursa transport cu autocarul Caransebes Deggendorf Germania cu  plecare in ziua de Sambata.

Super Oferta  la  biletele de autocar Caransebes Deggendorf la preturi avantajoase pentru ambele curse de autocar Caransebes Deggendorf,.

Plecarea Deggendorf - Caransebes se efectueaza in zilele de Luni, Miercuri, Vineri si Duminica .

Conditii Transport persoane Caransebes Deggendorf:

Pasagerii nostrii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Romania si a celorlalte state prin care calatoresc, prevederile vamale, financiare si administrative, referitoare la persoana sa sau la bagajele sale. 
- Biletul de transport persoane Caransebes Deggendorf achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane. 
- Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul .
- Valabilitatea biletelor de transport persoane Caransebes Deggendorf dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet . 
- Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele. 
- Fiecare calator pe ruta Caransebes Deggendorf are dreptul la trei bagaje maxim  75  Kg.
- Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.


 Optati pentru a rezerva bilet autocar pe ruta Caransebes Deggendorf, Germania, rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de Rezervari si te contactam noi indiferent ca esti in Caransebes Deggendorf !


Se admit GRATUIT la transport 3 valize în limita a 75kg, plus bagaj de mână.

Reduceri de preţuri:
Elevi / Studenţi (pană la 24 ani) - 10% Pensionari - 10%
Copii 0-2 ani - 100% Copii 2-12 ani - 50%
Grupuri de la 5 persoane: - la achitarea biletului dus - 5 euro;
- la achitarea biletului dus/întors - 10 euro.
* La 4 bilete de călătorie de același tip într-un an, al 5-lea bilet de călătorie este gratuit.


germania autocar

germania autocar