Transport persoane Dumbraveni Deggendorf, Germania


Doriti Informatii  transport persoane Dumbraveni Deggendorf , Germania ? Apeleaza la firma noastra de transport international  persoane Dumbraveni Deggendorf, Ester Tours. Va oferim plecari saptamanale Dumbraveni Deggendorf .

Curse  autocar Dumbraveni Deggendorf, Germania cu microbuze si autocare ultramoderne  Mercedes, Setra de 3 si 4 stele direct din Dumbraveni Deggendorf .Plecarea Dumbraveni Deggendorf, Germania  se efectueaza la ora 06:30 cu plecare din Dumbraveni, Str. Horia nr.48 in zilele de MARTI, JOI ,VINERI si SAMBATA  .

 Va punem la dispozitie cursa de autocar Dumbraveni Deggendorf Germania in statii fixe precum gara sau  autogara din Deggendorf.

Curse autocar Dumbraveni Deggendorf


Am deschis o cursa transport cu autocarul Dumbraveni Deggendorf Germania cu  plecare in ziua de Sambata.

Super Oferta  la  biletele de autocar Dumbraveni Deggendorf la preturi avantajoase pentru ambele curse de autocar Dumbraveni Deggendorf,.

Plecarea Deggendorf - Dumbraveni se efectueaza in zilele de Luni, Miercuri, Vineri si Duminica .

Conditii Transport persoane Dumbraveni Deggendorf:

Pasagerii nostrii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Romania si a celorlalte state prin care calatoresc, prevederile vamale, financiare si administrative, referitoare la persoana sa sau la bagajele sale. 
- Biletul de transport persoane Dumbraveni Deggendorf achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane. 
- Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul .
- Valabilitatea biletelor de transport persoane Dumbraveni Deggendorf dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet . 
- Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele. 
- Fiecare calator pe ruta Dumbraveni Deggendorf are dreptul la trei bagaje maxim  75  Kg.
- Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.


 Optati pentru a rezerva bilet autocar pe ruta Dumbraveni Deggendorf, Germania, rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de Rezervari si te contactam noi indiferent ca esti in Dumbraveni Deggendorf !


Se admit GRATUIT la transport 3 valize în limita a 75kg, plus bagaj de mână.

Reduceri de preţuri:
Elevi / Studenţi (pană la 24 ani) - 10% Pensionari - 10%
Copii 0-2 ani - 100% Copii 2-12 ani - 50%
Grupuri de la 5 persoane: - la achitarea biletului dus - 5 euro;
- la achitarea biletului dus/întors - 10 euro.
* La 4 bilete de călătorie de același tip într-un an, al 5-lea bilet de călătorie este gratuit.


germania autocar

germania autocar