Transport persoane Hunedoara Deggendorf, Germania


Doriti Informatii  transport persoane Hunedoara Deggendorf , Germania ? Apeleaza la firma noastra de transport international  persoane Hunedoara Deggendorf, Ester Tours. Va oferim plecari saptamanale Hunedoara Deggendorf .

Curse  autocar Hunedoara Deggendorf, Germania cu microbuze si autocare ultramoderne  Mercedes, Setra de 3 si 4 stele direct din Hunedoara Deggendorf .Plecarea Hunedoara Deggendorf, Germania  se efectueaza la ora 10:00 cu plecare din Hunedoara, Gara in zilele de MARTI, JOI ,VINERI si SAMBATA  .

 Va punem la dispozitie cursa de autocar Hunedoara Deggendorf Germania in statii fixe precum gara sau  autogara din Deggendorf.

Curse autocar Hunedoara Deggendorf


Am deschis o cursa transport cu autocarul Hunedoara Deggendorf Germania cu  plecare in ziua de Sambata.

Super Oferta  la  biletele de autocar Hunedoara Deggendorf la preturi avantajoase pentru ambele curse de autocar Hunedoara Deggendorf,.

Plecarea Deggendorf - Hunedoara se efectueaza in zilele de Luni, Miercuri, Vineri si Duminica .

Conditii Transport persoane Hunedoara Deggendorf:

Pasagerii nostrii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Romania si a celorlalte state prin care calatoresc, prevederile vamale, financiare si administrative, referitoare la persoana sa sau la bagajele sale. 
- Biletul de transport persoane Hunedoara Deggendorf achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane. 
- Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul .
- Valabilitatea biletelor de transport persoane Hunedoara Deggendorf dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet . 
- Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele. 
- Fiecare calator pe ruta Hunedoara Deggendorf are dreptul la trei bagaje maxim  75  Kg.
- Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.


 Optati pentru a rezerva bilet autocar pe ruta Hunedoara Deggendorf, Germania, rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de Rezervari si te contactam noi indiferent ca esti in Hunedoara Deggendorf !


Se admit GRATUIT la transport 3 valize în limita a 75kg, plus bagaj de mână.

Reduceri de preţuri:
Elevi / Studenţi (pană la 24 ani) - 10% Pensionari - 10%
Copii 0-2 ani - 100% Copii 2-12 ani - 50%
Grupuri de la 5 persoane: - la achitarea biletului dus - 5 euro;
- la achitarea biletului dus/întors - 10 euro.
* La 4 bilete de călătorie de același tip într-un an, al 5-lea bilet de călătorie este gratuit.


germania autocar

germania autocar