Transport persoane Jimbolia Regensburg, Germania


Doriti Informatii  transport persoane Jimbolia Regensburg , Germania ? Apeleaza la firma noastra de transport international  persoane Jimbolia Regensburg, Ester Tours. Va oferim plecari saptamanale Jimbolia Regensburg .

Curse  autocar Jimbolia Regensburg, Germania cu microbuze si autocare ultramoderne  Mercedes, Setra de 3 si 4 stele direct din Jimbolia Regensburg .Plecarea Jimbolia Regensburg, Germania  se efectueaza la ora 12:00 cu plecare din Jimbolia, Gara in zilele de MARTI, JOI ,VINERI si SAMBATA  .

 Va punem la dispozitie cursa de autocar Jimbolia Regensburg Germania in statii fixe precum gara sau  autogara din Regensburg.

Curse autocar Jimbolia Regensburg


Am deschis o cursa transport cu autocarul Jimbolia Regensburg Germania cu  plecare in ziua de Sambata.

Super Oferta  la  biletele de autocar Jimbolia Regensburg la preturi avantajoase pentru ambele curse de autocar Jimbolia Regensburg,.

Plecarea Regensburg - Jimbolia se efectueaza in zilele de Luni, Miercuri, Vineri si Duminica .

Conditii Transport persoane Jimbolia Regensburg:

Pasagerii nostrii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Romania si a celorlalte state prin care calatoresc, prevederile vamale, financiare si administrative, referitoare la persoana sa sau la bagajele sale. 
- Biletul de transport persoane Jimbolia Regensburg achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane. 
- Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul .
- Valabilitatea biletelor de transport persoane Jimbolia Regensburg dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet . 
- Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele. 
- Fiecare calator pe ruta Jimbolia Regensburg are dreptul la trei bagaje maxim  75  Kg.
- Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.


 Optati pentru a rezerva bilet autocar pe ruta Jimbolia Regensburg, Germania, rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de Rezervari si te contactam noi indiferent ca esti in Jimbolia Regensburg !


Se admit GRATUIT la transport 3 valize în limita a 75kg, plus bagaj de mână.

Reduceri de preţuri:
Elevi / Studenţi (pană la 24 ani) - 10% Pensionari - 10%
Copii 0-2 ani - 100% Copii 2-12 ani - 50%
Grupuri de la 5 persoane: - la achitarea biletului dus - 5 euro;
- la achitarea biletului dus/întors - 10 euro.
* La 4 bilete de călătorie de același tip într-un an, al 5-lea bilet de călătorie este gratuit.


germania autocar

germania autocar