Ramnicu valcea Regensburg

Transport persoane Ramnicu valcea Regensburg, Germania


Doriti Informatii  transport persoane Ramnicu valcea Regensburg, Germania ? Apeleaza la firma noastra de transport international  persoane Ramnicu valcea Germania ,Ester Tours. Va oferim plecari saptamanale Ramnicu valcea Regensburg .

Curse  autocar Ramnicu valcea Regensburg,Germania cu microbuze si autocare ultramoderne  Mercedes, Setra de 3 si 4 stele direct din Ramnicu valcea Regensburg .Plecarea Ramnicu valcea  Regensburg , Germania  se efectueaza la ora 08:00 din George Coșbuc, Nr.4 (incinta Autogara 1 Mai), MARTI, JOI ,VINERI si SAMBATA  .

 Va punem la dispozitie cursa de autocar Ramnicu valcea  Regensburg Germania  in statii fixe precum gara sau  autogara din Regensburg.

Am deschis o cursa transport cu autocarul  Ramnicu valcea Regensburg, Germania cu  plecare  in ziua de Sambata  din Ramnicu valcea.

Super Oferta  la  biletele   de autocar Ramnicu valcea Regensburg la preturi avantajoase pentru ambele curse de autocar  Ramnicu valcea Germania Regensburg Ramnicu valcea .

Plecarea Regensburg – Ramnicu valcea se efectueaza in zilele de Luni, Miercuri, Vineri si  Duminica.

Conditii Transport persoane Ramnicu valcea Regensburg 

Pasagerii nostrii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Romania si a celorlalte state prin care calatoresc, prevederile vamale, financiare si administrative, referitoare la persoana sa sau la bagajele sale. 
- Biletul de transport persoane Ramnicu valcea  Regensburg achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane. 
- Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul .
- Valabilitatea biletelor de transport persoane Ramnicu valcea Regensburg dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet . 
- Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele. 
- Fiecare calator pe ruta Ramnicu valcea Regensburg Germania are dreptul la trei bagaje maxim  75  Kg.
- Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.


 Optati pentru a rezerva bilet autocar pe ruta Ramnicu valcea   Regensburg,  Germania, rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de Rezervari si te contactam noi indiferent ca esti in Ramnicu valcea sau in Germania !

Informatii suplimentare :
1. Cursa de autocar si microbuz direct la adresa de destinatie dorita din Germania.
2. Limita de bagaj inclus doua genti maxim 40 kg.
3. O masa calda inclusa, cafea.
4. Plecari zilnice din Romania Luni, Miercuri,Vineri, Sambata.
5. Autocarele si microbuzele sunt dotate cu aer conditionat, sistem audio
video , toaleta, scaune rabatabile .
6. Pretul unui bilet de autocar porneste de la 120 Euro.
7. Copii inte 2 si 10 ani au 10 Euro reducere din pretul biletului .


germania autocar

germania autocar