romania dortmund

Transport persoane Romania - Dortmund, Germania

Curse de autocar si microbuz la preturi avantajoase pentru transportul de persoane Romania - Dortmund , Germania si Dortmund - Romania direct de la Domiciliu . Curse regulate spre Dortmund cu autocare si microbuze moderne in conditii de maxima siguranta si confort .Firma noastra de transport persoane ofera ocazia unei calatorii placute pe ruta Romania – Germania si retur .

 

Transport Dortmund autocar si microbuz

Transport cu autocare si microbuze in Dortmund, cursa directa la Adresa dorita in zilele de LUNI, MARTI, JOI, VINERI si DUMINICA de pe traseele : Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Bucuresti. Botosani, Falticeni, Suceava, Targu Neamt, Piatra Neamt. Vaslui, Barlad, Tecuci, Braila, Galati, Tulcea, Constanta, Megidia, Fetesti, Calarasi, Slobozia. Borsec, Toplita, Reghin, Targu Mures, Campia Turzii,Turda,Cluj, Oradea .Ploiesti, Bucuresti, Brasov, Fagaras, Sebes, Sibiu, Deva, Alba Iulia, Teius, Aiud .

Cursa autocar si microbuz spre Dortmund

Cursa regulata spre Dortmund se efectueaza cu autocare si microbuze de confort 3 si 4 stele, oferim bilete de autocar spre Dortmund la pretul de 130 Euro de persoana .

 

germania autocar

germania autocar

Transport international persoane

Rezervare transport prin whats app