romania leipzig

Transport persoane Romania - Leipzig, Germania

Curse de autocar si microbuz la preturi avantajoase pentru transportul de persoane Romania - Leipzig , Germania si Leipzig - Romania direct de la Domiciliu . Curse regulate spre Leipzig cu autocare si microbuze moderne in conditii de maxima siguranta si confort . Firma noastra de transport persoane ofera ocazia unei calatorii placute pe ruta Romania – Germania si retur .

Transport Leipzig autocar , microbuz

Transport autocare si microbuze in Leipzig, cursa directa la Adresa dorita in zilele de LUNI, MARTI, JOI, VINERI si DUMINICA de pe traseul I : Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Bucuresti. Botosani, Falticeni, Suceava, Targu Neamt, Piatra Neamt. Vaslui, Barlad, Tecuci, Braila, Galati, Tulcea, Constanta, Megidia, Fetesti, Calarasi, Slobozia. Borsec, Toplita, Reghin, Targu Mures, Campia Turzii,Turda,Cluj, Oradea .Ploiesti, Bucuresti, Brasov, Fagaras, Sebes, Sibiu, Deva, Alba Iulia, Teius, Aiud.

Cursa autocar microbuz spre Leipzig

Cursa regulata spre Leipzig se efectueaza cu autocare si microbuze de confort 3 si 4 stele, oferim bilete autocar spre Leipzig este de 120 si 130 Euro de persoana.

germania autocar

germania autocar