Transport persoane Sfantu Gheorghe Regensburg, Germania


Doriti Informatii  transport persoane Sfantu Gheorghe Regensburg , Germania ? Apeleaza la firma noastra de transport international  persoane Sfantu Gheorghe Regensburg, Ester Tours. Va oferim plecari saptamanale Sfantu Gheorghe Regensburg .

Curse  autocar Sfantu Gheorghe Regensburg, Germania cu microbuze si autocare ultramoderne  Mercedes, Setra de 3 si 4 stele direct din Sfantu Gheorghe Regensburg .Plecarea Sfantu Gheorghe Regensburg, Germania  se efectueaza la ora 05:15 cu plecare din Sf. Gheorghe, Gara in zilele de MARTI, JOI ,VINERI si SAMBATA  .

 Va punem la dispozitie cursa de autocar Sfantu Gheorghe Regensburg Germania in statii fixe precum gara sau  autogara din Regensburg.

Curse autocar Sfantu Gheorghe Regensburg


Am deschis o cursa transport cu autocarul Sfantu Gheorghe Regensburg Germania cu  plecare in ziua de Sambata.

Super Oferta  la  biletele de autocar Sfantu Gheorghe Regensburg la preturi avantajoase pentru ambele curse de autocar Sfantu Gheorghe Regensburg,.

Plecarea Regensburg - Sfantu Gheorghe se efectueaza in zilele de Luni, Miercuri, Vineri si Duminica .

Conditii Transport persoane Sfantu Gheorghe Regensburg:

Pasagerii nostrii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Romania si a celorlalte state prin care calatoresc, prevederile vamale, financiare si administrative, referitoare la persoana sa sau la bagajele sale. 
- Biletul de transport persoane Sfantu Gheorghe Regensburg achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane. 
- Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul .
- Valabilitatea biletelor de transport persoane Sfantu Gheorghe Regensburg dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet . 
- Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele. 
- Fiecare calator pe ruta Sfantu Gheorghe Regensburg are dreptul la trei bagaje maxim  75  Kg.
- Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.


 Optati pentru a rezerva bilet autocar pe ruta Sfantu Gheorghe Regensburg, Germania, rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de Rezervari si te contactam noi indiferent ca esti in Sfantu Gheorghe Regensburg !


Se admit GRATUIT la transport 3 valize în limita a 75kg, plus bagaj de mână.

Reduceri de preţuri:
Elevi / Studenţi (pană la 24 ani) - 10% Pensionari - 10%
Copii 0-2 ani - 100% Copii 2-12 ani - 50%
Grupuri de la 5 persoane: - la achitarea biletului dus - 5 euro;
- la achitarea biletului dus/întors - 10 euro.
* La 4 bilete de călătorie de același tip într-un an, al 5-lea bilet de călătorie este gratuit.


germania autocar

germania autocar