Targu jiu Regensburg

Transport persoane Targu jiu Regensburg, Germania


Doriti Informatii  transport persoane Targu jiu Regensburg, Germania ? Apeleaza la firma noastra de transport international  persoane Targu jiu Germania ,Ester Tours. Va oferim plecari saptamanale Targu jiu Regensburg .

Curse  autocar Targu jiu Regensburg,Germania cu microbuze si autocare ultramoderne  Mercedes, Setra de 3 si 4 stele direct din Targu jiu Regensburg .Plecarea Targu jiu  Regensburg , Germania  se efectueaza la ora 09:00 din PECO MOL, LA INTRARE IN ORAS, MARTI, JOI ,VINERI si SAMBATA  .

 Va punem la dispozitie cursa de autocar Targu jiu  Regensburg Germania  in statii fixe precum gara sau  autogara din Regensburg.

Am deschis o cursa transport cu autocarul  Targu jiu Regensburg, Germania cu  plecare  in ziua de Sambata  din Targu jiu.

Super Oferta  la  biletele   de autocar Targu jiu Regensburg la preturi avantajoase pentru ambele curse de autocar  Targu jiu Germania Regensburg Targu jiu .

Plecarea Regensburg – Targu jiu se efectueaza in zilele de Luni, Miercuri, Vineri si  Duminica.

Conditii Transport persoane Targu jiu Regensburg 

Pasagerii nostrii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Romania si a celorlalte state prin care calatoresc, prevederile vamale, financiare si administrative, referitoare la persoana sa sau la bagajele sale. 
- Biletul de transport persoane Targu jiu  Regensburg achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane. 
- Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul .
- Valabilitatea biletelor de transport persoane Targu jiu Regensburg dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet . 
- Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele. 
- Fiecare calator pe ruta Targu jiu Regensburg Germania are dreptul la trei bagaje maxim  75  Kg.
- Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.


 Optati pentru a rezerva bilet autocar pe ruta Targu jiu   Regensburg,  Germania, rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de Rezervari si te contactam noi indiferent ca esti in Targu jiu sau in Germania !

Informatii suplimentare :
1. Cursa de autocar si microbuz direct la adresa de destinatie dorita din Germania.
2. Limita de bagaj inclus doua genti maxim 40 kg.
3. O masa calda inclusa, cafea.
4. Plecari zilnice din Romania Luni, Miercuri,Vineri, Sambata.
5. Autocarele si microbuzele sunt dotate cu aer conditionat, sistem audio
video , toaleta, scaune rabatabile .
6. Pretul unui bilet de autocar porneste de la 120 Euro.
7. Copii inte 2 si 10 ani au 10 Euro reducere din pretul biletului .


germania autocar

germania autocar