Targu Mures Deggendorf

Transport persoane Targu Mures Deggendorf, Germania


Doriti Informatii  transport persoane Targu Mures Deggendorf, Germania ? Apeleaza la firma noastra de transport international  persoane Targu Mures Germania ,Ester Tours. Va oferim plecari saptamanale Targu Mures Deggendorf .

Curse  autocar Targu Mures Deggendorf,Germania cu microbuze si autocare ultramoderne  Mercedes, Setra de 3 si 4 stele direct din Targu Mures Deggendorf .Plecarea Targu Mures  Deggendorf , Germania  se efectueaza la ora 18:00 gara din Targu Mures, Gara, MARTI, JOI ,VINERI si SAMBATA  .

 Va punem la dispozitie cursa de autocar Targu Mures  Deggendorf Germania  in statii fixe precum gara sau  autogara din Deggendorf.

Am deschis o cursa transport cu autocarul  Targu Mures Deggendorf, Germania cu  plecare  in ziua de Sambata  din Targu Mures.

Super Oferta  la  biletele   de autocar Targu Mures Deggendorf la preturi avantajoase pentru ambele curse de autocar  Targu Mures Germania Deggendorf Targu Mures .

Plecarea Deggendorf – Targu Mures se efectueaza in zilele de Luni, Miercuri, Vineri si Sambata.

Conditii Transport persoane Targu Mures Deggendorf 

Pasagerii nostrii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Romania si a celorlalte state prin care calatoresc, prevederile vamale, financiare si administrative, referitoare la persoana sa sau la bagajele sale. 
- Biletul de transport persoane Targu Mures  Deggendorf achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane. 
- Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul .
- Valabilitatea biletelor de transport persoane Targu Mures Deggendorf dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet . 
- Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele. 
- Fiecare calator pe ruta Targu Mures Deggendorf Germania are dreptul la trei bagaje maxim  75  Kg.
- Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.


 Optati pentru a rezerva bilet autocar pe ruta Targu Mures   Deggendorf,  Germania, rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de Rezervari si te contactam noi indiferent ca esti in Targu Mures sau in Germania !

Informatii suplimentare :
1. Cursa de autocar si microbuz direct la adresa de destinatie dorita din Germania.
2. Limita de bagaj inclus doua genti maxim 40 kg.
3. O masa calda inclusa, cafea.
4. Plecari zilnice din Romania Luni, Miercuri,Vineri, Sambata.
5. Autocarele si microbuzele sunt dotate cu aer conditionat, sistem audio
video , toaleta, scaune rabatabile .
6. Pretul unui bilet de autocar porneste de la 120 Euro.
7. Copii inte 2 si 10 ani au 10 Euro reducere din pretul biletului .


germania autocar

germania autocar