Transport persoane Targu Secuiesc Regensburg, Germania


Doriti Informatii  transport persoane Targu Secuiesc Regensburg , Germania ? Apeleaza la firma noastra de transport international  persoane Targu Secuiesc Regensburg, Ester Tours. Va oferim plecari saptamanale Targu Secuiesc Regensburg .

Curse  autocar Targu Secuiesc Regensburg, Germania cu microbuze si autocare ultramoderne  Mercedes, Setra de 3 si 4 stele direct din Targu Secuiesc Regensburg .Plecarea Targu Secuiesc Regensburg, Germania  se efectueaza la ora 04:30 cu plecare din Targu Secuiesc, MOL - intrare dinspre Brasov in zilele de MARTI, JOI ,VINERI si SAMBATA  .

 Va punem la dispozitie cursa de autocar Targu Secuiesc Regensburg Germania in statii fixe precum gara sau  autogara din Regensburg.

Curse autocar Targu Secuiesc Regensburg


Am deschis o cursa transport cu autocarul Targu Secuiesc Regensburg Germania cu  plecare in ziua de Sambata.

Super Oferta  la  biletele de autocar Targu Secuiesc Regensburg la preturi avantajoase pentru ambele curse de autocar Targu Secuiesc Regensburg,.

Plecarea Regensburg - Targu Secuiesc se efectueaza in zilele de Luni, Miercuri, Vineri si Duminica .

Conditii Transport persoane Targu Secuiesc Regensburg:

Pasagerii nostrii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Romania si a celorlalte state prin care calatoresc, prevederile vamale, financiare si administrative, referitoare la persoana sa sau la bagajele sale. 
- Biletul de transport persoane Targu Secuiesc Regensburg achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane. 
- Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul .
- Valabilitatea biletelor de transport persoane Targu Secuiesc Regensburg dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet . 
- Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele. 
- Fiecare calator pe ruta Targu Secuiesc Regensburg are dreptul la trei bagaje maxim  75  Kg.
- Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.


 Optati pentru a rezerva bilet autocar pe ruta Targu Secuiesc Regensburg, Germania, rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de Rezervari si te contactam noi indiferent ca esti in Targu Secuiesc Regensburg !


Se admit GRATUIT la transport 3 valize în limita a 75kg, plus bagaj de mână.

Reduceri de preţuri:
Elevi / Studenţi (pană la 24 ani) - 10% Pensionari - 10%
Copii 0-2 ani - 100% Copii 2-12 ani - 50%
Grupuri de la 5 persoane: - la achitarea biletului dus - 5 euro;
- la achitarea biletului dus/întors - 10 euro.
* La 4 bilete de călătorie de același tip într-un an, al 5-lea bilet de călătorie este gratuit.


germania autocar

germania autocar