Timisoara Deggendorf

Transport persoane Timisoara Deggendorf, Germania


Doriti Informatii  transport persoane Timisoara Deggendorf, Germania ? Apeleaza la firma noastra de transport international  persoane Timisoara Germania ,Ester Tours. Va oferim plecari saptamanale Timisoara Deggendorf .

Curse  autocar Timisoara Deggendorf,Germania cu microbuze si autocare ultramoderne  Mercedes, Setra de 3 si 4 stele direct din Timisoara Deggendorf .Plecarea Timisoara  Deggendorf , Germania  se efectueaza la ora 14:00 gara din Timisoara, Gara, MARTI, JOI ,VINERI si SAMBATA  .

 Va punem la dispozitie cursa de autocar Timisoara  Deggendorf Germania  in statii fixe precum gara sau  autogara din Deggendorf.

Am deschis o cursa transport cu autocarul  Timisoara Deggendorf, Germania cu  plecare  in ziua de Sambata  din Timisoara.

Super Oferta  la  biletele   de autocar Timisoara Deggendorf la preturi avantajoase pentru ambele curse de autocar  Timisoara Germania Deggendorf Timisoara .

Plecarea Deggendorf – Timisoara se efectueaza in zilele de Luni, Miercuri, Vineri si Sambata.

Conditii Transport persoane Timisoara Deggendorf 

Pasagerii nostrii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Romania si a celorlalte state prin care calatoresc, prevederile vamale, financiare si administrative, referitoare la persoana sa sau la bagajele sale. 
- Biletul de transport persoane Timisoara  Deggendorf achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane. 
- Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul .
- Valabilitatea biletelor de transport persoane Timisoara Deggendorf dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet . 
- Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele. 
- Fiecare calator pe ruta Timisoara Deggendorf Germania are dreptul la trei bagaje maxim  75  Kg.
- Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.


 Optati pentru a rezerva bilet autocar pe ruta Timisoara   Deggendorf,  Germania, rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de Rezervari si te contactam noi indiferent ca esti in Timisoara sau in Germania !

Informatii suplimentare :
1. Cursa de autocar si microbuz direct la adresa de destinatie dorita din Germania.
2. Limita de bagaj inclus doua genti maxim 40 kg.
3. O masa calda inclusa, cafea.
4. Plecari zilnice din Romania Luni, Miercuri,Vineri, Sambata.
5. Autocarele si microbuzele sunt dotate cu aer conditionat, sistem audio
video , toaleta, scaune rabatabile .
6. Pretul unui bilet de autocar porneste de la 120 Euro.
7. Copii inte 2 si 10 ani au 10 Euro reducere din pretul biletului .


germania autocar

germania autocar