Timisoara Passau

Transport persoane Timisoara Passau, Germania


Saptamanal organizam curse de transport persoane Timisoara Passau, Germania, si numeroase alte curse internationale, in zilele de MARTI, JOI, VINERI SI SAMBATA ora 14:00 AUTOGARA NORMANDIA. Aceste curse internationale sunt realizate in conditii sigure la diferite destinatii si reprezinta o alternativa ieftina la zborul cu avionul.

In Passau, al doilea oras ca marime din Bavaria, centrul economic si cultural al Francofoniei, oamenii aleg sa plece pentru un job mai bun, pentru studii avansate in anumite domenii, pentru a vizita locuri si obiective culturale inedite. Una din cursele de transport Timisoara Passau reprezinta oportunitatea pentru o viata mai buna.

Serviciul de transport persoane Timisoara Passau este foarte avansat, confortabil, incluzand chiar si o masa calda oferita pe drum in mod gratuit, dar si reducerea pretului biletului cu pana la 100% pentru copiii de pana in 2 ani, 50% pentru copiii de pana in 12 ani si alte reduceri semnifiative pentru elevi, studenti, pensionari, grupuri de persoane.

Transport autocar Timisoara Passau

Calatoriile in siguranta pe transport autocar Timisoara Passau se desfasoara in cele mai bune conditii, chiar si pe distante mari, cu ajutorul autocarelor Mercedes, Setra sau ScaniaIrizar. Asadar, in autocar oamenii pot asculta muzica, pot urmari filme, se pot uita la diverse programe de divertisment video, dar vor calatori si in cele mai bune conditii climaterice si folosind toaletele ecologice.

Cei care vor sa fie lasati la o anumita adresa pot solicita acest lucru in cadrul serviciului de transport autocar Timisoara Passau.

Cursa autocar Timisoara Passau

Indiferent de scopul pentru care pleaca oamenii in Passau, cursa autocar Timisoara Passau este una din cele mai bune optiuni de pe piata la momentul actual.

O cursa autocar Timisoara Passau se poate programa cu cateva zile inainte.

Bilete autocar Timisoara Passau

Inainte de a pleca la drum, este bine sa va interesati si de pretul unui bilet, iar informatii si detalii exacte despre bilete autocar Timisoara Passau pot fi aflate direct pe site sau la numarul de telefon. Si tot aici sunt specificate si avantajele care intra in achizitionarea de bilete autocar Timisoara Passau, precum posibilitatea de a lua la cala doua bagaje de 45 de kilograme impreuna si un bagaj de mana in autocar. 

Informatii suplimentare :
1. Cursa de autocar si microbuz direct la adresa de destinatie dorita din Germania.
2. Limita de bagaj inclus doua genti maxim 40 kg.
3. O masa calda inclusa, cafea.
4. Plecari zilnice din Romania Luni, Miercuri,Vineri, Sambata.
5. Autocarele si microbuzele sunt dotate cu aer conditionat, sistem audio
video , toaleta, scaune rabatabile .
6. Pretul unui bilet de autocar porneste de la 120 Euro.
7. Copii inte 2 si 10 ani au 10 Euro reducere din pretul biletului .


germania autocar

germania autocar