Timisoara Regensburg

Transport persoane Timisoara Regensburg, Germania


Doriti Informatii  transport persoane Timisoara Regensburg, Germania ? Apeleaza la firma noastra de transport international  persoane Timisoara Germania ,Ester Tours. Va oferim plecari saptamanale Timisoara Regensburg .

Curse  autocar Timisoara Regensburg,Germania cu microbuze si autocare ultramoderne  Mercedes, Setra de 3 si 4 stele direct din Timisoara Regensburg .Plecarea Timisoara  Regensburg , Germania  se efectueaza la ora 14:00 din AUTOGARA NORMANDIA, MARTI, JOI ,VINERI si SAMBATA  .

 Va punem la dispozitie cursa de autocar Timisoara  Regensburg Germania  in statii fixe precum gara sau  autogara din Regensburg.

Am deschis o cursa transport cu autocarul  Timisoara Regensburg, Germania cu  plecare  in ziua de Sambata  din Timisoara.

Super Oferta  la  biletele   de autocar Timisoara Regensburg la preturi avantajoase pentru ambele curse de autocar  Timisoara Germania Regensburg Timisoara .

Plecarea Regensburg – Timisoara se efectueaza in zilele de Luni, Miercuri, Vineri si  Duminica.

Conditii Transport persoane Timisoara Regensburg 

Pasagerii nostrii se obliga sa respecte Conditiile Generale de Transport si prevederile in vigoare ale Legii Transporturilor din Romania si a celorlalte state prin care calatoresc, prevederile vamale, financiare si administrative, referitoare la persoana sa sau la bagajele sale. 
- Biletul de transport persoane Timisoara  Regensburg achizitionat este nominal si nu poate fi transmis unei alte persoane. 
- Orice modificare a datei de calatorie trebuie anuntata la agentia de unde a fost cumparat biletul .
- Valabilitatea biletelor de transport persoane Timisoara Regensburg dus-intors incepe cu data plecarii in calatorie inscrisa pe bilet . 
- Bagajele de mana trebuie depozitate pe tot parcursul transportului in spatiile speciale din autocar, nu sub scaune sau pe intervalul dintre ele. 
- Fiecare calator pe ruta Timisoara Regensburg Germania are dreptul la trei bagaje maxim  75  Kg.
- Calatorul trebuie sa se prezinte la imbarcarea in autocar cu 30 minute inainte de plecare.


 Optati pentru a rezerva bilet autocar pe ruta Timisoara   Regensburg,  Germania, rapid si simplu, atat telefonic cat si prin intermediul formularului de Rezervari si te contactam noi indiferent ca esti in Timisoara sau in Germania !

Informatii suplimentare :
1. Cursa de autocar si microbuz direct la adresa de destinatie dorita din Germania.
2. Limita de bagaj inclus doua genti maxim 40 kg.
3. O masa calda inclusa, cafea.
4. Plecari zilnice din Romania Luni, Miercuri,Vineri, Sambata.
5. Autocarele si microbuzele sunt dotate cu aer conditionat, sistem audio
video , toaleta, scaune rabatabile .
6. Pretul unui bilet de autocar porneste de la 120 Euro.
7. Copii inte 2 si 10 ani au 10 Euro reducere din pretul biletului .


germania autocar

germania autocar