petrosani northampton 

Transport persoane Petrosani Northampton

Motivele pentru care ati hotarat sa calatoriti in orasul Northampton pot fi numeroase. Northampton este un oras cu potetial turistic important, este un oras universiar si este un oras ce ofera multe locuri de munca si chirii mult mai mici in comparatie cu alte orase din Anglia. Un lucru stiti sigur! Aveti nevoie de transport de persoane PETROSANI – NORTHAMPTON cu autocarul, pentru a parcurge aproximativ 2350 km, in primul rand in siguranta, conditii confortabile si economic.

Transport autocar Petrosani Northampton

Noi asiguram transport cu autocarul Petrosani – Northampton cu plecare din Piata Victoriei (statia de maxi-taxi), in zilele de LUNI, MIERCURI si VINERI, la 9 dimineata. Optand pentru oferta noastra veti beneficia de curse de autocar Petrosani - Northampton realizate cu Setra, Mercedes sau Scania Irizar, autocare de ultima generatie ce va asigura un  confort superior, tehnologie de încalzire si aer conditionat, nivel scazut de zgomot si compartiment mare pentru bagaje.

Curse autocar Petrosani Northmpton

Pretul unei curse cu plecare din Petrosani si cu destinatia Northampton  este de 100 Euro/persoana. Biletele de autocar Petrosani – Northampton achizitionate de la noi au reduceri pentru grupuri mai mari de 5 persoane si pentru copiii cu varste intre 2 si 12 ani. Sigur, puteti lua cu dvs si copiii mai mici de 2 ani, pentru care, daca pe durata calatoriei ii veti tine in brate, nu va trebui sa platiti bilet. In costul biletului puteti transporta 40 kg bagaj la cala, dar si un bagaj de mana. Veti putea transporta si un bagaj mai voluminos, dar, pentru fiecare kg ce trece de cele 40 kg admise in cala, va trebuie sa platiti suplimentar cate o lira.

Ester Tours, firma de transport persoane Anglia, pune la dispozitia clientilor sai experienta si priceperea acumulate in timp pentru a asigura serviciul de transport international persoane Anglia in cel mai bun mod.
Nu ezitati sa ne contactati!

petrosani northampton anglia autocar

germania autocar