romania mainz

Transport persoane Romania - Mainz, Germania

Curse de autocar si microbuz la preturi avantajoase pentru transportul de persoane Romania - Mainz , Germania si Mainz - Romania direct de la Domiciliu . Curse regulate spre Mainz cu autocare si microbuze moderne in conditii de maxima siguranta si confort .Firma noastra de transport persoane ofera ocazia unei calatorii placute pe ruta Romania – Germania si retur .

 

Transport Mainz autocar si microbuz

Transport autocare si microbuze in Mainz, cursa directa la Adresa dorita in zilele de LUNI, MARTI, JOI, VINERI si DUMINICA de pe linia : Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Bucuresti. Botosani, Falticeni, Suceava, Targu Neamt, Piatra Neamt. Vaslui, Barlad, Tecuci, Braila, Galati, Tulcea, Constanta, Megidia, Fetesti, Calarasi, Slobozia. Borsec, Toplita, Reghin, Targu Mures, Campia Turzii,Turda,Cluj, Oradea .Ploiesti, Bucuresti, Brasov, Fagaras, Sebes, Sibiu, Deva, Alba Iulia, Teius, Aiud .

Cursa autocar si microbuz spre Mainz

Cursa utocar spre Mainz se efectueaza cu autocare si microbuze de confort 3 si 4 stele, oferim bilete de autocar spre Mainz la pretul de 120 Euro de persoana .

germania  autocar

germania autocar